All premium Magento themes at magentothemesworld.com!

Rallylydnad

Rallylydnad Nybörjarklass

Rallylydnad är ett alternativ till att träna den vanliga vardagslydnaden genom att lära hunden olika skyltar som är en blandning av lydnad och cirkustrix. Det är en tävlingsgren som passar utmärkt till valpar, unghundar och till ägare som vill aktivera sin hund. Vi tränar in momenten på ett varierande, utmanande och roligt sätt. Vi får lov att prata och använda oss utav kroppsspråket hur mycket vi vill. Däremot på tävling får vi inte ta på hunden eller locka med en godis.

Rallylydnad bildades i USA och är en officiell sport, tävlingar finns runt om i Sverige och din hund kan erövra titlar. Det finns 4 st svårighetsklasser, nybörjare, fortsättning, avancerad och mästarklass. Varje klass innehåller olika skyltar av moment och kan visa: Här stannat du till och lägger hunden ner, därefter går du ett varv runt hunden för att sen gå vidare till nästa skylt. På en annan skylt kan det stå att hunden ska snurra runt ett varv och sen komma in till vänstra sida igen.

Instruktör: Frida Binette som tävlar själv i den högsta klassen, Rallylydnad mästarklass. Är även regerande Disktriktmästare i Rallylydnad 2015.

Målgrupp: För alla hundar som nått 6 månaders ålder och som kan sitta och ligga på röst och/eller handtecken. Den här kursen ger dig grunderna för inlärning av skyltarna i Rallylydnad nybörjarklass, starten av ett bra fotgående på vänster sida, bakdelskontroll, frontarbete och handtarget.

 

Se skyltar nybörjarklass

Förklaring för skyltar nybörjarklass

Kommande Rallylydnadskurs - Nybörjare

Datum

Tid 19.00-20.30
Dag måndagar, 5 gng
Plats Skå Edeby, inomhus
Instruktör Frida B
Pris 1500 kr
Anmäla Klicka här!


Rallylydnad Fortsättningsklass

Kursen innehåller inlärning av fortsättningsklassens nya skyltar samt fortsatt positionträning på vänster sida (fotgående) och framför föraren. Vi kommer att öva på hundens uthållighet och motivering i bangång så vi får en hund som kan presetera på bästa möjliga sätt i en tävlingssituation.
Se skyltar fortsättningsklass - storlek A4


Förklaring för skyltar fortsättningsklass

Kommande Rallylydnadskurs - Fortsättningsklass

Datum

start 10 september

samtliga kursdatum:
10/9, 17/9, 24/9, 1/10, 8/10

Tid 19.00-20.30
Dag torsdagar
Plats Skå Edeby, inomhus
Instruktör Frida B
Pris 1 500 kr
Anmäla Klicka här!


Rallylydnad Banträning

För dig som redan har påbörjat inlärningen av skyltar i nybörjar eller fortsättningsklass erbjuder vi en kortare kurs i i banträning. Under två tillfällen kommer vi att träna på olika baner för att inspirera och göra er tryggare för ev. tävlingsstart.
Vi riktar in oss på hundens uthållighet, fokusering och motivering, samt förarens trygghet i tävlingsregler och skyltar.Kommande Rallylydnadskurs - BanträningDatum

Banträning Nybörjarklass
Datum

Banträning FortsättningsklassTid 10.00-12.00 Tid 13.00-15.00
Dag lördagar, 2 gng Dag lördagar, 2 gng
Plats Skå Edeby, inomhus Plats Skå Edeby, inomhus
Instruktör Frida B Instruktör Frida B
Pris 600 kr
Pris 600 kr
Anmäla Klicka här! Anmäla Klicka här!