All premium Magento themes at magentothemesworld.com!

Rallylydnad

Rallylydnad Nybörjarklass

I grenen Rallylydnad ska hund och förare genomföra en bana med olika skyltar. Skyltarna kan tex. visa att hunden ska sitta, ligga eller stå, gå ett varv runt föraren eller föraren ska gå ett varv runt hunden. Rallylydnad skiljer sig från tävlingslydnaden på så sätt att du får uppmuntra och hjälpa med röst och kroppspråk under banans gång men utan pauser mellan skyltarna.

Kursen innefattar genomgång av alla skyltar i klassen,
hur de ska genomföras och hur vi på ett roligt sätt lär hunden dem. Huvudsaken här är att vi på ett roligt och framgångsrikt sätt öka kontakt och följsamhet med hunden. Kursen passar utmärkt som en fortsättningkurs för dig som vill ha mer vardagslydnad.

Målgrupp: För alla hundar som nått 6 månaders ålder och som kan sitta och ligga på röst och/eller handtecken. Den här kursen ger dig grunderna för inlärning av skyltarna i Rallylydnad nybörjarklass.

Se skyltar nybörjarklass - storlek A4

Förklaring för skyltar nybörjarklass

Regleverk gäller f.r.o.m 2014-01-01

Kommande Rallylydnadskurs - Nybörjare

Datum start 7 maj


samtliga kursdatum:
7/5, 21/5, 28/5, 4/6, 11/6

Tid 19.00-20.30
Dag torsdagar, 5 gng
Plats Skå Edeby, inomhus
Instruktör Frida B
Pris 1500 kr
Anmäla Klicka här!


Rallylydnad Fortsättningsklass

Kursen innehåller inlärning av skyltar i fortsättningsklassen samt extra fokusering på hundens position i fotgåendet. Förkunskaperna är att du ska ha genomfört nybörjarklassen.

Vi kommer att öva på hundens uthållighet och motivering i bangång så vi får en hund som kan presetera på bästa möjliga sätt i en tävlingssituation.Se skyltar fortsättningsklass - storlek A4

Förklaring för skyltar fortsättningsklass

Kommande Rallylydnadskurs - Fortsättningsklass

Datum

start

samtliga kursdatum:

Tid 19.00-20.30
Dag  
Plats Skå Edeby, inomhus
Instruktör Frida B
Pris 1 500 kr
Anmäla Klicka här!


Rallylydnad Banträning

För dig som redan har påbörjat inlärningen av skyltar i nybörjar eller fortsättningsklass erbjuder vi en kortare kurs i i banträning. Under två tillfällen kommer vi att träna på olika baner för att inspirera och göra er tryggare för ev. tävlingsstart.
Vi riktar in oss på hundens uthållighet, fokusering och motivering, samt förarens trygghet i tävlingsregler och skyltar.Kommande Rallylydnadskurs - BanträningDatum

Banträning Nybörjarklass
Datum

Banträning FortsättningsklassTid 10.00-12.00 Tid 13.00-15.00
Dag lördagar, 2 gng Dag lördagar, 2 gng
Plats Skå Edeby, inomhus Plats Skå Edeby, inomhus
Instruktör Frida B Instruktör Frida B
Pris 600 kr
Pris 600 kr
Anmäla Klicka här! Anmäla Klicka här!